Stugor Gotland
"Gotland - Sveriges populäraste ö"

Visby Strandgärdet – exklusiv 3:a med balkong

Lägenhet uthyres i Visby på Gotland

Entré till lägenheten, balkong runt hörnet (th)
Entré till lägenheten, balkong runt hörnet (th)Möblerad och inglasad balkongRymligt kök med marmorskiva och högklassiga vitvarorRymligt kök med marmorskiva och högklassiga vitvarorHelkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlareSovrum med två sängar och garderobsväggMindre sovrum med enkelsäng och plats för extrasängVardagsrum med utgång till balkong

Husfakta

Boarea: 61 m²
Antal rum: 3 varav 2 sovrum
Antal bäddar: 4+2 extrabäddar

Beskrivning

För uthyrning utvalda högsommarveckor. Vår 3-rumslägenhet ligger vid det nybyggda Visby Strandgärdet. Fastigheten är belägen i parkmiljö precis utanför Visby ringmur vid Norderport. Från balkongen ser ni både muren, takåsar i innerstaden och havet. Lägenheten ligger på gångavstånd från Visby innerstad och Östercentrum. Läget är perfekt utgångspunkt för att njuta av Visbys breda nöjes-, mat- och kulturutbud. Stranden vid Gustavsvik, alternativt Kallbadhuset nära hamnen, ligger på cykelavstånd. Parkering finns att tillgå intill fastigheten.

Lägenheten är nybyggd och har utrustats till en mycket hög standard i både materialval och vitvaror. Den har två separata sovrum, rymligt kök och ett allrum. Från allrummet når man balkongen i söderläge. Badrummet är helkaklat och har gotländsk marmor på golvet. Denna marmor återfinns också i hall, kök och på fönsterbrädor.

Entrén har marmorgolv intill dörrposten. Här finns klädhängare, skohylla och garderober. Från entrén når man både det mindre sovrummet, badrummet och allrummet. Det mindre sovrummet har en bekväm säng som är 120 cm bred. Här står även en hög garderob i ek intill det stora fönstret mot innergården. Detta sovrum ligger i norrläge.

Badrummet med spotlights i taket är helkaklat och har marmor från Gotland på golvet. Badrumsmöblerna från märket Svedbergs består av ett 60 cm brett tvättställ med tillhörande underskåp som har två lådor. Över tvättstället sitter ett LED-belyst väggskåp med två spegeldörrar. På insidan av ena spegeldörren finns även en förstoringsspegel. Toaletten är vägghängd och duschhörnan har en klarglasad duschvägg. I badrummet finns en tvättpelare med både tvättmaskin och torktumlare från Miele. Ett öppningsbart fönster ger ljus och vädringsmöjligheter i badrummet.

Köket är rektangulärt till formen och kan nås via två öppningar från allrummet. Själv köksbänken och arbetsytan är L-formad med vitlackade väggskåp samt bänkskåp i ek. Bänkskivan är gjord av gotländsk marmor och det finns en dubbel diskho. Maskiner och vitvaror kommer från Miele och inkluderar induktionshäll, diskmaskin, separat kyl och frys, ugn samt mikrovågsugn. Köket är utrustat med husgeråd och typiskt förekommande tillbehör så som elvisp och handmixer. I köket står en matgrupp där bordet kan expanderas om så önskas. Det finns plats för samtliga boende. Ett stort fönster i söderläge med utsikt mot Visby Ringmur ger rikligt med ljus i köket.

I allrummet, som ligger i anslutning till både hall, kök samt balkong, står en soffgrupp med bord. Soffan är en bekväm bäddsoffa med framåtbäddande sängar. På väggen mittemot soffan hänger en smart-TV. I ena delen av allrummet finns balkongdörren. Den helglasade balkongdörren förser allrummet med rikligt ljusinsläpp. Balkongen om 8 kvm är rektangulär till formen och inglasad om man önskar. Glasväggarna på balkongen kan öppnas upp efter tycke och väderlek. Här står utemöbler med plats för samtliga boende och en elgrill.

Det stora sovrummet i söderläge har en hel garderobsvägg i ek – totalt fyra garderober. Vidare finns det två sängar (90cm) som antingen kan stå ihop eller separerade med sängbord emellan. Lampor och sängbord står bredvid sängarna.

Prisinformation

LLågsäsong: Kontakta uthyraren för prisuppgift
HHögsäsong: 27500 kr/vecka
M1Mellansäsong: 11900 kr/vecka
M2Mellansäsong: 8900 kr/vecka


Bokningkalender:

2021 2022
X X X X X X X X X X X
X X X X X X X X X X X
X X X X X X X X X X X
X X X X X X X X X X X
X X X 4849505152
Bytesdag: Söndag

Vägbeskrivning

Från rondellen som leder ner mot Norderport och ringmuren, sväng av höger precis innan porten och så ser ni huslängan i slänten nedanför. Infart till parkering finns längst bort i huslängan, mot lasarettet.

I närheten

Affär: Östercentrum eller Stora Torget
Apotek: Östercentrum
Badplats: Kallbadhuset eller Gustavsvik
Bank: Östercentrum
Busshållplats: Invid fastigheten, linje 1
Golf: närmsta vid Visby flygplats - Gotska GK
Hav
Restaurang: Brett utbud i Visby innerstad
Simhall
Strand: Gustavsvik
Systembolag: Östercentrum
Tennis: Wisby Rackethall 1 km bort

Bekvämligheter

Diskmaskin
Dusch
El ingår
Frys
Husdjur ej tillåtna
Kylskåp
Matlagningsmöjligheter
Mikrovågsugn
Mobiltelefontäckning
Rökning förbjuden
Separata sovrum
Tv utan digitalbox
Tvättmaskin
Uteplats med utemöbler
Wc

Information om uthyraren

Guteteknik AB
Kurt/Kristofer Dreiman
Gutebyvägen 2
62266  Gotlands Tofta
Tel: 0498-297117
Mobil: +46708173575
Hemsida: http://www.gutebo.se

Skicka bokningsförfrågan

Namn:
E-post:
Telefon:
Meddelande: