Stugor Gotland
"Gotland - Sveriges populäraste ö"

Visby Strandgärdet – modern 2:a invid ringmuren

Lägenhet uthyres i Visby på Gotland

Rymligt, rikligt utrustat och exklusivt kök
Rymligt, rikligt utrustat och exklusivt kökAllrumAllrum med vy på matplatsHelkaklat badrum med Gotländsk sten på golvet. Badrumsmöbler i ek. Tvättpelare med tvättmaskin och torktumlareDubbelsäng med gavlar och sängbordStor balkong som antingen kan vara inglasad eller öppen. I söderläge och med utsikt över Visby ringmur och parkmiljöPlanlösning

Husfakta

Boarea: 60 m²
Antal rum: 2 varav 1 sovrum
Antal bäddar: 2+2 extrabäddar

Beskrivning

Vår tvårumslägenhet vid Visby Strandgärdet, ett stenkast från ringmuren och Norderport, ligger på gångavstånd från Visby innerstad, Östercentrum och havet. Här har ett nytt bostadsområde etablerats i parkmiljö invid ringmuren och havet. Lägenheten är nybyggd och har utrustats till en mycket hög standard i både materialval och vitvaror. Läget är perfekt utgångspunkt för att njuta av Visbys breda nöjes-, mat- och kulturutbud. Stranden vid Gustavsvik alternativt Kallbadhuset nära hamnen ligger på cykelavstånd. Tillgänglig att hyra sommarmånaderna juni-augusti.

Lägenheten har en öppen planlösning där kök och allrum hör ihop. Från sovrummet når man balkongen i söderläge. Badrummet är helkaklat och har gotländsk marmor på golvet. Denna marmor återfinns också i hall, kök och på fönsterbrädor.

Entrén har marmorgolv vid dörrposten. Här finns en klädhängare, skohylla och garderob. Från entrén leds man in till kök och allrum. Köket har högklassiga maskiner från Miele: induktionshäll, diskmaskin, kyl och frys, ugn och mikrovågsugn. Vitlackade väggskåp samt bankskåp i ek omgärdar båda sidor av kökets väggar. Bänkskivan är gjord av gotländsk marmor och det finns en dubbel diskho. Köket är utrustat med husgeråd och typiskt förekommande tillbehör så som elvisp och handmixer. Ett fönster som delvis är frostat finns i slutet av köket.

Från köket öppnar sig det stora allrummet. Här står ett matbord med plats för samtliga boende. Vidare finns fåtöljer och en bäddsoffa med framåtbäddande sängar. På väggen mittemot soffan hänger en smart-TV. En extrasäng finns även att tillgå. Allrummet har ljusinsläpp från två väderstreck. Sovrummet i söderläge har en hel garderobsvägg i ek – totalt fyra garderober. Vidare finns det två sängar som antingen kan stå ihop eller separerade med ett sängbord emellan. En helglasad balkongdörr förser sovrummet med rikligt ljusinsläpp. Balkongen om 8 kvm är rektangulär till formen och inglasad om man önskar. Glasväggarna på balkongen kan öppnas upp efter tycke och väderlek. Här står utemöbler med plats för samtliga boende.

Badrummet med spotlights i taket är helkaklat och har marmor från Gotland på golvet. Badrumsinredning består av ett tvättställ med tillhörande underskåp som har två lådor. Över tvättstället sitter ett LED-belyst väggskåp med två spegeldörrar. På insidan av ena spegeldörren finns även en förstoringsspegel. Toaletten är vägghängd och duschhörnan har en klarglasad duschvägg. I badrummet finns en tvättpelare med både tvättmaskin och torktumlare från Miele. Ett stort öppningsbart fönster ger rikligt med ljus i badrummet.

Prisinformation

LLågsäsong: Kontakta uthyraren för prisuppgift
HHögsäsong: 20000 kr/vecka
M1Mellansäsong: 9900 kr/vecka
M2Mellansäsong: 5900 kr/vecka


Bokningkalender:

2021 2022
X X X X X X X X X X X
X X X X X X X X X X X
X X X X X X X X X X X
X X X X X X X X X X X
X X X 4849505152
Bytesdag: Söndag

Vägbeskrivning

Från rondellen som leder ner mot Norderport och ringmuren, sväng av höger precis innan porten och så ser ni huslängan i slänten nedanför. Infart till parkering finns längst bort i huslängan, mot lasarettet.

I närheten

Affär: Östercentrum eller Stora Torget
Apotek: Östercentrum eller Stora Torget
Badplats: Kallbadhuset eller Gustavsvik
Bank: Östercentrum eller Adelsgatan
Busshållplats: Vid lasarettet
Cykeluthyrning: Visby hamnterminal
Golf: närmsta vid Visby flygplats - Gotska GK, annars Visby GK
Hav
Lekplats
Restaurang: Brett utbud i Visby innerstad exempelvis Stora Torget
Strand: Närmsta ligger i Gustavsvik
Systembolag: Östercentrum
Tennis: Wisby Rackethall 1 km bort
Vandringsleder: Hälsans Stig börjar intill fastigheten

Bekvämligheter

Diskmaskin
Dusch
El ingår
Frys
Handikappanpassad
Husdjur ej tillåtna
Kylskåp
Matlagningsmöjligheter
Mikrovågsugn
Mobiltelefontäckning
Rökning förbjuden
Separata sovrum
Tv med digitalbox
Tvättmaskin
Utegrill
Uteplats med utemöbler
Veranda
Wc

Information om uthyraren

Guteteknik AB
Kurt/Kristofer Dreiman
Gutebyvägen 2
62266  Gotlands Tofta
Tel: 0498-297117
Mobil: +46708173575
Hemsida: http://www.gutebo.se

Skicka bokningsförfrågan

Namn:
E-post:
Telefon:
Meddelande: